Başçayır Ortaokulu

WEB https://bascayirortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Başçayır Mahallesi, Köşk / AYDIN
VİZYON : • Bireylerin hakkı olan örgün ve yaygın eğitim süreçlerine erişmelerini ve tamamlamalarını sağlayacak imkânlar hazırlamak. • Öğrencilerimizin Sosyal alanda başarılı bir insan olabilmeleri için öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak. Öğrencilere çağın ve teknolojinin gereksinimi olan ulusal ve uluslararası ölçütlerde bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırılarak, mevcut imkânların etkin ve verimli kullanılması sonucunda bireylerin hayatın her alanında sağlıklı, donanımlı ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak. • Eğitime erişimi ve eğitimde kaliteyi artıracak etkin ve verimli işleyen bir kurumsal yapıyı tesis etmek için Yetişmiş insan kaynakları ile fiziki ve mali alt yapısını tamamlamış, kurumsallaşmasını sağlamış, bilişim teknolojilerini iyi kullanan bir kurum oluşturmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : İlçe ve il bazında pek çok sportif ve kültürel başarıya imza atmış, köklü ve gözde bir okuluz.

Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla vea Başçayır Birlik minibüsleri ile ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : Köşk ilçesinden Başçayır Birlik minibüsleri ile ulaşım mümkün.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 13 km, il merkezine 33 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Kros, Atıcılık, Hentbol, Softbol , Masa Tenisi, Basketbol vb.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Avrupa Kodlama Haftası (Europa Code Week)’Nda “Kodla – Eğlen Başçayır” Etkinliği Düzenledik Teknofest Eğitim Teknolojileri Dalında Başvuru Yaptık
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Avrupa Kodlama Haftası (Europa Code Week)’Nda “Kodla – Eğlen Başçayır” Etkinliği Düzenledik